Bunnpris og bensin

Folk klager over bensinprisene..  det er ikke noe nytt..
Det hender vi klager over servicen visse steder også...  heller ikke noe nytt..

MEN se her..  Hvis du skal fylle bensin, ikke har kortet med deg og skal betale kontant..,,, må du altså betale 50 kroner i gebyr hos Bunnpris i Fillan..
For ikke lenge siden måtte du betale 20,- hvis du måtte inn å hente en ansatt i butikken som måtte bli med deg ut for å "åpne" en pumpe.. Den tjuekronen var bare irriterende å måtte betale.. Og nå er det altså en femtilapp du må bla opp..  Bensinprisene er jo høye nok som de er vel??


Selv om det står Shell Express på pumpene så kunne vel Bunnpris la være å ta så høye gebyr? Eller la være å ta et? Hva med servicen til kundene? Falt den mellom to stoler på pauserommet? Burde kanskje Esso, Best eller YX åpne en bensinstasjon et annet sted på Fillan? Ikke vet jeg, men vi bør vel ha penger på kortet når tanken begynner å bli tom..

__________________oOo__________________

7 kommentarer

Hege

28.06.2011 kl.23:49

Det der e faktisk det verst og frækkast æ nån gång har hørd om og sett!!!

linda

29.06.2011 kl.15:48

Jeg konfererte med BP om dette en gang, og svaret jeg fikk var at de måtte ha et "eget" bankkort med penger på hvis de kom kontantkunder, og at det skulle dekke nødvendige gebyrer på bankkortet de har. Ja da kan man spørreseg hvilken bank de bruker, som tar 50 kroner for et trekk? :-P Blir nok en liten gevinst på de ansatte i form av julebord tenker jeg.

sylar

29.06.2011 kl.16:38

Hege: Ja det er helt sykt!! og sykt irriterende...

sylar

29.06.2011 kl.16:41

linda: Det spørs om de ansatte får et bra julebord på Hitra i år.. Tror ikke på at det kortet de bruker er et bankkort, men et vanlig nøkkelkort som åpner pumpene. Sykt at de tar slike gebyrer, vi nordmenn synes det er fryktelig dyrt, hva med turistene?? De må få sjokk!

Kristin

02.07.2011 kl.10:30

Helt enig Frank! Gå inn på Hf avisa/debatt/d meine æ å legg igjenn det notatet ditt! Æ har å gjort det!!

Hege

07.07.2011 kl.23:38

Men du, e språke utti der tysk?? :-p

Bærre sej: "Ikke forstå, snakk med onkel!!"

lisej

07.09.2011 kl.17:15

oiii, har du blogg?! :) liker!

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits