LavKarbo - trenger din hjelp!

Heisan. Jeg har hørt mye om lavkarbodietter. Og det virker som dette fungerer for mange! Jeg prøvde meg på egg/fløtepannekaker med bacon og ost i går..  men jeg må si jeg ble litt kvalm..  Veldig mye fett og til min stoooore skrekk : INGEN BRØDSKIVE.. hjelpes...

Så.. jeg undres. blir det slik ved hvert måltid? kvalmen altså.. jeg vet ikke..  Har du prøvd lavkarbo? Hvordan funka det for deg? Hva spiste du og hvor finner du spennende oppskrifter?

En venninne av meg har gått ned masse (!) kilo ved å spise lavkarbomåltider. All kred til henne (Mona: du ser utrolig flott ut nå! det var innmari godt å se deg igjen her om dagen!)
Jeg var innom bloggen til Lena Beatrice http://lenabeatrice.net/ Og her fant jeg masse nyttig.

Men har DU noen tips og råd til meg? Jeg har nettopp gått 14 dager på Allévo sin KickStart lav kaloridiett. Men har ikke lyst til å shake meg gjennom hele våren.. Jeg gikk ned nesten 5 kilo og er fornøyd med det. Og nå vil jeg gå ned nye 4-5 kilo.. men ikke på to uker, tenkte jeg skulle bruke resten av vinteren og hele våren..Takker for din hjelp

3 kommentarer

Joanne

18.02.2011 kl.15:47

Söt blogg! Vilken härlig bakgrund :) Kolla gärna in hos mig!

Lavkarbobloggen

18.02.2011 kl.15:56

Det er vanlig bivirkninger når du legger om til LCHF(lowcarb,hige fat) siden du ikke er vandt til å spise så mye fett fra før av, men det går over! Du kan enten øke gradvis med fettet for å unngår kvalmen, eller håpe at det går over på noen dager:)

Lykke til

Tonje

18.02.2011 kl.19:04

På Lowcarbs.blogg.no er det masse lavkarbomat:) inspo

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits