Valentines Day - hyggelig eller krampeaktig?

Jeg er for tiden i Oslo, og når jeg går rundt i butikkene ser jeg bare hjerter og diverse andre søte nusselige ting og tang.

Det er jo hyggelig å se forelskede par som går ut på en romatisk middag for 2, men er dette den eneste dagen det er lov å gjøre slikt? Vel, mange har romantiske kvelder ganske ofte, men en kan ikke da ikke ha det slik hver kveld. Hva ville vært så spesielt med det da??

Synes det er morsomt å lese andre som disser Valentines Day, synes det er underholdende og se at folk gidder og bruke tid på å skrive så mye negativt om noe som andre setter veldig pris på. Jeg har ikke for tradisjon å gjøre noe spes ut av denne dagen, men ser ikke noe i veien for at andre skal få lov til det.

Det har jo blitt en særdeles 'komærsj' dag, jeg skal innrømme det, og det er heller ikke en norsk greie. Men hva gjør vel det? Vi trenger ikke gjøre det så innmari dyrt selv om butikkene bugner over av rosa og røde ting du ikke trenger. Og kanskje du skulle ønske at sambisen din var romantisk hele året? Jeg ser den, men noen trenger en ekstra push for å være romantiske.. Ville du ikke kveles av en überromantisk sussebass?Hvilke romantiske planer har du kvelden? Overasker kjøresten din deg med noe tro?

9 kommentarer

Eva Kristin

14.02.2011 kl.16:22

Min romantiske plan består av lekser!

sylar

14.02.2011 kl.16:25

Eva Kristin: very nice! du får pugge godt!

jbiebernews

14.02.2011 kl.16:26

Nydelig Blogg , Utrolig koseligt med en kommentar tilbake ;)
hmm,har ikke planer for kvelden jeeg! xp

sylar

14.02.2011 kl.16:35

Ingrid Kristin: :-D Du får sette på en kjærlighetsfilm og kose deg i sofaen!klem

TheUnwritten

14.02.2011 kl.16:48

Jeg er egentlig ikke no serlig glad i Valentines Day... Har desverre ikke funnet noen jeg liker no serlig godt -,- In the love way x'D

Feirer den aleine og sitter å gomler i meg ostepop og ser på kjærlighets filmer ....

Men gleder meg til den dagen jeg kan feire den med noen <3<3

Bra blogg forsten :*
Takker for fine tips :) Ja, er på en måte enig med deg, synes at innlegg om er f.eks slik " katt VS. Hund" blir for kjedelig ! Liker anbefalinger, vektnedgangs tips, reise-blogger og sånn :)

skie

14.02.2011 kl.17:00

Jeg synes at Norge er veldig ivrige på å ta til seg andre lands tradisjoner uten å nødvendigvis omfavne sine egne. Siden vi ikke har tradisjon for det så blir Valentines feiringen noe sjel-løst og litt påtvungent. Det selvfølgelig alltid hyggelig å gjøre noe spesielt sammen som å spise en bedre middag ute, men, for meg, så kunne dette ha blitt gjort på en hvilken som helst dag.

wastingmylife

14.02.2011 kl.17:20

fin blogg ;-)

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits