Spiller du på Røde Korslotteriet?

Når du panter flaskene dine, er du så grådig at du kun trykker ut en normal pantelapp? Ellers er du som meg, grådig nok til å måtte være med i pantelotteriet? Jeg kjører igjennom en halv pose med tomgods, så trykker jeg på Røde Korsknappen. Etterpå panter jeg resten av flaskene på vanlig måte.I fjor sommer hjalp jeg mamma å pante hennes 7 poser med tomgods. Jeg pakka innpå  flaske etter flaske og da den første posen var tom trykka jeg på lotteriknappen. Mamma sperra opp øya som det største spørsmålstegnet. Hvorfor i all verden gjorde jeg det?? Hun har prøvd lotteriet før, men stort sett var det ingen gevinst, bortsatt fra et par ganger hvor hun har vunnet en flase Coca Cola. Så dette frista ikke å gjøre såofte...  MEN hun fikk et enda snodigere uttrykk i øya da maskinen begynte å spille en liten trudelutt. Hun erindra at dette skjedde da hun vant colaflaska den gangen....   Så hva stod det på lappen tro??   Jo, 500,- var vunnet!  Så gøy!Vil du trykke på knappen med det røde korset på neste gang??

 

Sist jeg gjorde dette ble det ingen gevinst dessverre. Men jeg trykker stadig på knappen som KAN gi meg 2 millioner kroner!
2 kommentarer

Gro-beate

04.02.2011 kl.17:27

Prøver lykken innimellom men jeg er verdens dårligste taper og blir skikkelig muggen når jeg ikke vinner. Glemmer helt at pengene går til en god sak.....den gode saken skulle jo ha vært meg;)

God helg og hils alle!

Klem

sylar

04.02.2011 kl.19:38

Gro: hehe, skal innrømme jeg grynter til når maskina spytter ut en lapp uten gevinst.. går til en god sak, sant det! hilse fam'en du også!! klem

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits