Allévo Very Low Calorie Diet dag 4

4 dagen.. med feber og utrolig tett nese..  måtte melde frafall på den 30-årsdagen jeg var invitert i..Men men, en kan ikke få med seg alt alltid..

Har gått i svime i hele dag, var med søsteren min og mamma på handletur i sentrum. Klarte ikke dy meg, måtte kjøpe noe å  tygge på...  slapp av, det ble en Nutrilett Breakfast Bar. Med peanøtter og tranebær. Helledussen det var godt å tygge på noe igjen, hehe.. Kjøpte også en Nutrilett Sjokoladebar, den blir søndagskos. Da har jeg noe å glede meg til i morgen, selv om jeg har bange anelser hvorvidt den er god eller ikke...  får iallefall tifredsstilt tyggebehovet.

Jeg vet jeg egentlig burde holde meg til Allévo-produkter, men de selges bare på apoteket, og det rakk å stenge før vi kom oss inn til sentrum.

Jeg hadde ikke gått ned noen kilo fra i går til i dag, men jeg føler meg 'lettere i kroppen'. Prøver fortsatt å drikke masse vann. Varierer mellom ordinært vann til sitronvann, og nå skal jeg bort i kjøleskapet til mammasan for å se om hun har en agurk jeg kan rappe. Synes agurkvann med isbiter er en hel del bedre enn sitronvann.

Tilbake til den Breakfast Bar'en til Nutrilett. Den var veldig årleit! God på smak og konsistens!
2 kommentarer

Ann Elin Kristiansen

29.01.2011 kl.22:25

æ syns nutrilett sin bar me karamell e bæst æ :)

sylar

29.01.2011 kl.22:37

Ann Elin Kristiansen: hei hei, den har jeg ikke sett.. får prøve den en gang senere da :-D

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits