Allévo Very Low Calorie Diet dag 3

Yeah, dag 3 er fullført (veeeldig snart). Har nettopp hatt i meg en suppe, tenkte det varpåsin plasså ta et varmt måltid på slutten av en fredag. På Facebook ser jeg mange som kriver i statusen sin at de sitter med et glass vin og god mat på bordet. Derfor tente jeg noen lys, og varmet med en Allévosuppe. Nettopp sett Korslaget, så dette var kos.

Vært ute på to turer i dag også, gikk sammen med mamma og hunden. Litt ovver en halvtimes tur hver gang (selv om det blåser nesten storm her ute)

Vekta har gått ned ja! Den halvkiloen jeg gikk opp var kanskje pga at jeg drikker mer væske nå enn tidligere. Nå viser det halvannen kilo mindre på vekta!  wuhuu!

Søthungeren er ikke så ille lengre, men i kveld hadde mamma hjemmelaga pizza..  Jeg kom selvfølgelig innom akkurat da den var ferdig, kjente jeg hadde såååå innmari lyst på. MEN tenkte på resultatene som jeg er ute etter med denne kuren, ergo - null pizza på meg!

Skal i 30-årslag i morgen.. passa jo perfekt,.,,  not! Jeg får ta med meg en shake, og skåle med bursdagsbarnet, hehe

2 kommentarer

Åshild Jektvik

28.01.2011 kl.22:49

Flink du e da:) Stå på! Kos dæ i 30 årslag i mårra med shaken din;)

sylar

29.01.2011 kl.00:14

Åshild Jektvik: takk for det Åshild! blir spennende å se hvor mange kilo jeg klarer å gå ned...hmmm.... :-D

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits