Ørevarmere på mote igjen, ifølge kjendis.no

Jeg husker at ørevarmere var noe alle jentene i klassen brukte i en periode. Da var lue skikkelig ukult! Man kunne jo for all del ikke ødelegge sveisen!! Noen gutter brukte også det, men mange foretrakk pannebånd.

Vel, jeg vokste opp på 80-og 90tallet. To tiår med MYE forskjellig i klesveien!

Strikk har jo de siste årene vært veldig populært, og jeg synes det er kjempefint. Både grovstrikka og finstrikka gensere, cardigans, skjerf, leggvarmere og luer!! Men nå ser det altså ut til at ørevarmere i forskjellige farger og uttrykk kommer på mote igjen...   Eller gjør de det? Det er riktignok noen kjendiser som er blitt avbildet med slike i vinter, og det er ikke til å komme ifra at håretsveisen ikke blir ødelagt. Selv Eli Hagen kan nå slippe å fryse på øra på vei til lunsj eller en fotoshoot for noe...

Men hva tror du? Synes du det ser litt barnslig ut? Eller bare teit?  Eller er det kult igjen??

Les artikkelen på kjendis.no her
6 kommentarer

Konkurranseoversikten

28.01.2011 kl.20:57

Ta turen innom konkurranseoversikten.com hvis du har lyst til å vinne flotte premier med verdi på mange tusen kroner! Så sjekk ut konkurranseoversikten.com for komplett oversikt over konkurranser på nett ;)

juliehaldorsen

28.01.2011 kl.21:03

Ja, det var mote den gangen, men sikkert tilbake. For å være helt ærlig har jeg aldri likte det! men kjempe fin blogg :)

PS: kommenterer alltid tilbake!

bojah

28.01.2011 kl.21:21

jeg kler VIRKELIG IKKE de der :P

KjuusH

28.01.2011 kl.21:21

Fin blogg! :) Jaja, liker nå ørevarmere tbh

mammalarsen♔ღ

28.01.2011 kl.21:49

Er nesten litt sjarm over det om de kommer igjen :) Havner nok opp med et par jeg..

signed by

29.01.2011 kl.00:36

har aldri, og vil aldri gå med noe sånt -uansett hvor kald jeg måtte være på ørene^^

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits