Allévo Very Low Calorie Diet

Det siste halvannet året har jeg gått en del opp i vekt.  Jeg har vært veldig trøtt og sliten av ingen ting, og absolutt ikke trent!  Det har vært mange tanker som har svevd rundt i hodet på meg, og jeg har mange kvelder lagt en slagplan for hvordan morgendagen skal bli. I planene mine skulle jeg bli LITT sunnere, LITT mer aktiv, LITT mindre røyking..  ja du skjønner..

Men hver gang morgendagen kom, var det samme regla om igjen..  Ikke det at jeg spiser utrolig usunnt, eller røyker 40 om dagen...   Jeg småspiser nok litt for mye, og porsjonene til middag kan være litt mindre.

Og slik har jeg gått siden 2009,  vært i en ond sirkel jeg har klart å komme meg utav. Men de siste ukene har jeg passa en hund ganske mye, og da har jeg vært på småturer oppe i busjen mange ganger om dagen. Dette har gitt meg litt pågangsmot til å prøve å få bort noen kilo.

Så i dag har jeg vært å handlet inn Allévo supper, smoothie og shakes. Jeg skal prøve deres Kick Start Fase. Litt av grunnen til at jeg valgte dette akkurat nå er også fordi det er 30% rabatt på Allévo på apoteket. Denne dietten skal jeg prøve i to uker. Og i den forbindelse tenkte jeg å blogge en dagbok, dag for dag. Det kommer kanskje til å bli litt tøfft, jeg hater å gå sulten, og da kan jeg bli amper.. hehe. Som mann skal jeg ha i meg seks poser om dagen, og ikke noe annen mat.

Pr i dag har jeg en BMI på 26,3. Jeg veier 77kg og er 171 høy. Midjemålet er 95 cm.

Da får vi se hvordan dette går da folkens..  Stay tuned for more info!
4 kommentarer

Konkurranseoversikten

25.01.2011 kl.20:29

Hei, sjekk ut konkurranseoversikten.com for komplett oversikt over alle de beste konkurransene hvor du kan vinne de fineste premiene! Du kan også følge oss på Facebook hvor du daglig får oppdatering på konkurranser ;)

Lady Tena

25.01.2011 kl.21:32

Jeg er spent på hvordan du personlig synes produktene smaker. Selv har jeg ikke prøvd dem.

Stå på (:

Susanne Isaksen

25.01.2011 kl.21:34

Så bra for deg da! Vil så ha hund for å kunne bevege meg mer! :-)

CoKo

25.01.2011 kl.21:35

Lykke til! <3

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits