Bora Bora - drømmereisemål

Bestevenninnen min har et veldig stort ønske..  nemlig å dra til Bora Bora. Må si jeg er enig med henne at det ville vært en drømmereise uten sidestykke. Hun snakker ofte om det, men tror ikke det kommer til å skje..  såfremt det ikke vinnes i Lotto først..  Det er langt dit, og veldig (!) dyrt...

Bare søk opp destinasjonen..  en må spare mye lengre for å komme seg hit..  derfor blir det enklere å dra til Hellas, Kanariøyene, Egypt osv...

Her er info om stedet (kilde: Wikipedia)


Bora Bora er en vulkansk øy i Iles Sous le Vent i Fransk Polynesia i det sentrale sydlige Stillehav. Den ligger omtrent 265 km nordvest for Tahiti. Øya er 10 km lang og 4 km bred, og er omringet av korallrev. Den har to store fjell, Mount Otemanu på 727 meter og Mount Pahia med tvillingtoppene på 685 meter.

2 kommentarer

veronica

19.01.2011 kl.18:17

Synes du jeg prater mye om Bora Bora haha:)))Men det er jo paradis da:)) Skal vinne i Lotto jeg, så skal vi reise av sted:))

sylar

19.01.2011 kl.19:07

veronica: vært mye prat om det ja, og det er så innmari deilig å drømme seg litt bort!! heeeerlig assa!

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits