Amaryllisen gir seg ikke

Kjøpte to Amaryllisløker i slutten av november. Jeg satte de på lagring på det ene gjesterommet. Siden dette rommet sjelden brukes holdt jeg det ganske kaldt i adventsiden. EcDahl's Julebrus (verdens beste!!) kunne holdes kjølig samt Amaryllisen ville la være å blomstre for tidlig.

En ukes tid før jul satte jeg Amaryllisen i stua. De blomstret perfekt til julaften! På nyåret, da julen skulle ut, klipte jeg ned Amaryllisen og satte den kaldt og mørkt igjen. Men den ene har lyst å blomstre igjen. Har ikke samvittighet til ikke å ta den fram igjen. Ikke i en potteskjuler med nisser denne gangen da. Men i en hvit en. Om et par uker er den i full blomst igjen.
3 kommentarer

hennie

17.01.2011 kl.16:41

flott som alltid fra deg da.... like de vasene dine så godt;:)

Blomsterstjernen

18.01.2011 kl.21:59

Ikke alle som er like heldig med amaryllisens juleblomstring...

bare se her:

http://blomsterstjernen.blogspot.com/

sylar

18.01.2011 kl.23:16

Blomsterstjernen: Det må jeg si.. den ble enorm! synd den ikke blomstra til jul da.. ikke alltid vært heldig med mine jeg heller, men ingen ble John Holmes, hehe

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits