Barbiebløtkake til en 30-åring

I august 2010 fylte min søster 30 år. Hun grudde seg litt, men jeg fortalte henne at det å bli 30 var ingen sak. Jeg har to års erfaring!  30 er det nye 20 sa jeg  ♥

Hun ville ikke ha noen stor fest, bare familien på kaffebesøk. Jeg spurte min samboer om vi kunne lage en kake som var litt anderledes. Så gikk jeg på rommet til hennes datter og fant en Barbiedukke.

Denne ville jeg skulle stå i en bløtkake. Tenkte litt i de baner at hun skulle se ut som en brud. Jeg lagde røde roser av marsipan og la disse på kjøl.

Samboeren min lagde sukkerbrød i to springformer. Delte de og la de oppe hverandre med flere lag krem. Så skjærte vi av noe av toppen slik at kaka fikk en halvkuleform. Deretter gravde vi oss ned i midten av den. Så surra vi plastfolie rundt hoftene og bena på Barbie. Etterpå fikk hun stå oppi kaka. Så blanda  jeg melis og eggehviter og tilsatte grønn konditorfarge.

Hva synes du?


Én kommentar

Gro-Beate

16.01.2011 kl.20:00

Så flinke dere er!!

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits