Vogntog og glatte veier

Bedre føre var enn etter snart??   Neida.. ikke trailersjåførene..  At de ikke lærer når det er vinter. Hva med å sette på kjetting når du vet du skal på kjøring, spesielt ute på kysten? Glatte veier, kanskje bratt bakke med sving??

Både norske og utenlandske sjåfører har problemer på Hitra. Her er et bilde fra lokalavisa Hitra*Frøya. Trafikken flyter ikke når en sånn doning står midt i en bakke. Det tar tid før han kommer seg opp igjen. Han må legge på kjettinger. Og tidspunktet kunne ikke vært verre heller. Skolebussen kommer seg ikke forbi, og det er mange som nå er ferdig på jobb. De må nok beregne litt ekstra tid før de er hjemme til middag.

Sjåfører :  hør vår bønn!!  Legg på kjetting når du vet du skal kjøre på slike veier! Du har vel vært ute en vinterdag før????

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits