En finværsdag på Hitra

Var ute å gikk tur med hunden til mamma & co igjen..  Nydelig vær! Minnet litt om påske egentlig, men den er jo ikke enda, så jeg lot KvickLunsjen, appelsinene og kakaoen være igjen hjemme. Turen jeg pleier å ta er nedi Jektvika ved Ansnes. Vi tuslet forbi gården til søsteren min og endte opp ved Grunnsundet. Stedet bærer sitt navn med rett, for når det er fjære kan man gå over til holmene som ligger rett utenfor. Turen er ikke lang, men utrolig fin!! Bare se her :Jeg tok et bilde før vi starta turen.Her ser du Krabbsundbrua som bader i januarsol. Til venstre i bildet suser hurtigbåten Trondheimsfjord forbi.

 Her ser vi tilbake mot gården. Nå er vi på villsauens område (men det var ingen å se, så jeg kunne trygt ta med meg hunden videre ned mot sjøen)

 Har bonden mista en del av traktoren?

 Her er utenfor der jeg bor. Kystidyll!!

 Mer kystidyll

 Og her er hunden jeg har med meg, Salma. Hun begynner å dra på åra, men er sprek og leken som en valp!

 Gikk forbi et hvitt feriehus. Klesvasken hang ikke oppe, men klypene var der..

 Og atter en gang kom en båt forbi. Her ute på kysten tar fiskerne aldri ferie..  vel nesten aldri..  Noen lokale fiskere er alltid å finne ute på sjøen. Og på  sommeren koker det ikke bare av fisk i sjøen, men også en og annen tysk ellers svenk turist som har falt overbord..  Mer om det skal jeg blogge om så fort sesongen er i gang!

2 kommentarer

hennie

14.01.2011 kl.16:46

Nydelig bilder , og gleder meg til sommern kan fiske fra sjøterassen til Magna og Håvard !!!!..Salma er som en valp ja.... flotteste hund det vettu;:))))

Johan Haakon

14.01.2011 kl.22:19

Enig med hennie, og e sjalu på at du e så flink til å bilder!!

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits