Nedsnødd hytte på Hemnkjølen/Høgkjølen

I går ble jeg og samboer'n med foreldrene mine på hytta. Det var en stund siden sist noen hadde vært der oppe og vi visste at det var kommet mye snø. Hytta ligger ved Søvatnet i Hemne Kommune, ca 280 m.o.h.

Og gjett om det var snø der oppe da....

Veien opp er om lag 50 meter. Vi brukte litt over en time på å komme oss opp...Vi var fire personer som brøyta oss vei opp skråningenFørst i løypa var pappa, han tråkka ned noe av snøen og brukte hele overkroppen for å få mest mulig ut til sidene. Etter ham kom Jan Egil med spade og fikk ordna litt bredere sti...Nesten fremme nå....  Bak Jan Egil  gikk jeg med enda en spade, fikk måka bort all løssnøen. Det er veldig tørt klima der oppe. Masse puddersnø. Den raser lett ned fra de 1,5 meter høye veggene i stien vår.Og som du ser her er ikke min kjære mor stort høyere enn de veggene..Etter noen og seksti minutter..   da kom vi endelig opp til hytta..  Og dette var synet som møtte oss...Da ble den en velfortjent kaffepause, og vi kikk inn for å fyre i peisen. Da det var unnagjort måtte vi måke oss vei bort til utedoen og vedskjulet. Og halve plattingen fikk fri fra sin tykke vinterdyne. Resten skal de ta nå i helgen. I skrivende stund driver foreldrene mine på å pakker inn i bilen. Jeg skal være hundepasser i helgen. Håper de ikke sliter seg ut med å få måket bort resten av snøen. Men i dag kommer de iallefall opp til hytta på mye kortere tid enn vi gjorde i går!

Én kommentar

Johan Haakon

14.01.2011 kl.12:22

Det var veldig mye snø! Flink dere da, hehe!

SÅ søt mamma e da ! <3

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits