Hitra Kino

Må si jeg ikke er helt overveldet av kveldens kinoopplevelse..  Greit nok at filmen Trolljegeren var en passe bra film, men kinoen starta ikke før en halvtime etter opprinnelig oppsatt tid. Filmen skulle begynne klokken åtte stod det, men den var altså ikke i gang før halv ni. Er det de besøkendes feil? Kanskje litt..  det var kø i kassa da vi ankom Kystmuseet kl kvart på åtte, og køen vokste mer og mer.

I og for seg bra at det kommer en del folk når det er oppsatt film på bygdakinoen, men kanskje billettsalget burde starte litt tidligere?  Slik at alle har funnet setene sine innen det klokkeslettet det er annonsert med.

Jeg hadde med meg niesen min på 10 år og lillebroren min på 16. Det var fryktelig kjedelig å sitte der å vente. Brusen var nesten drukket opp, og popkornet var halvtomt før første lysstråle fant veien til lerretet.

Kanskje jeg er bortskjemt etter å ha bodd i Oslo i nesten hele mitt voksne liv, men filmen burde da spilles konstant til den er ferdig? Vel, det gjorde den ikke i dag...   plutselig ble det mørkt og stille. Det tok en stund før vi fikk beskjed av en hyggelig fyr som jobbet der. Han skulle prøve å fikse det, og hvis det ikke gikk skulle vi få tilbake pengene...  Men de to jeg hadde med meg ønsket å dra hjem. Så vi gjorde det. Det var mange andre som tenkte det samme, men da vi kom oss ut fikk vi beskjed om at alt var i orden igjen. Noen snudde og fant tilbake til setene sine, men noen av oss valgte å reise hjem.

De to jeg reiste med sa det var to timer helt bortkasta..   to timer de kunne funnet på noe annet nå på sltten av helga..  kanskje det beror mye på at filmen i seg selv ikke falt helt i smak, og litt at systemet ikke fungerte som det skal.

Jeg synes det er viktig at det finnes slike tilbud ute i disktriktene, men da må kommunen skaffe ordentlig utstyr. Etter hva jeg har hørt har dette skjedd før. Skjerpings nå Hitra Kommune!  En annen ting jeg reagerer på er når filmene blir vist. Litt ukult er det når filmen som vises på søndag, allerede kom ut på DVD uka før. Dette skjedde sommeren 2010. Var det The Last Song tro? Ikke mye å skryte av..

Vel, jeg skal ikke disse Hitra Kino mer. Men håper dette ikke skjer igjen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sylar

sylar

34, Hitra

Hei, og velkommen til min blogg. Jeg heter Frank Robert og bor i Jektvika på Hitra. Flytta tilbake til Hitra i juli 2010 etter å ha bodd 16 år borte (for det meste i Oslo). Mine interesser er bl.a interiør, kunst & håndtverk, matlaging og foto.

Kategorier

Arkiv

hits